NM next

Halden VBK’s herrelag gjorde rent bord i første rankingturneringen i Askim hallen og er dermed kvalifisert til NM 1/16 finale hvor de møter OSI(1.divisjonslag) i Remmenhallen 25/10-2015 kl 13:00. Vinner Halden den kampen spiller de finale kl 17 mot vinneren av Askim og Spirit Lørenskog også disse spiller i 1.divisjon til vanlig.

I Askim var det ingen som virkelig truet Halden, fjorårets mestere Rjukan hadde hentet inn forsterkninger fra sandvolleyball eliten i norge, uten at det hjalp, og ble feid av banen av ett meget tent Halden lag.

I kvarten og semien ble henholdshvis Tønsberg og Koll slått, selv med en dårlig start mot Koll, så klarte Haldens største gutter å ta seieren 2-1

Finalen ble en triller av de sjeldne mot Borgen, hvor begge lag byttet på å lede, det var ganske høy temperatur mellom lagene til tider, og 1 gult kort ble utdelt til Borgen. Halden reiste inn med ett litt handikappet lag hvor verken Aleksander Ness eller Michael Johnsen stilte pga skade og ferie.

Sarpingene Bernt Sondre Sørlie og Emil Talberg ble en avgjørende faktor, og i finalen så var det akuratt Emil som ble banens beste for Halden VBK, etter å ha drevet lekestue mot Borgen sitt rutinerte lag.

Laget:

Andreas Tjernes (kant)

Bernt Sondre Sørlie (kant)12027652_10153047276972026_6813893397606451438_n

Emil talberg (diagonal)

kristian Ørstad (midt)

cato Johansen (midt)

Espen Hystad (legger)

Sondre Aabø (libero)

Ole Holth (super coach)