Sandvolleyball 2015

Kasper Sørbrøden (2002)som spiller på Halden VBK’s U17 lag, stilte denne sesongen i NM U15 med en makker fra Oslo volley, det ble en meget respektabel 10.plass av 22 lag, det ble litt stang ut i noen avgjørende kamper, hvor det ble knepne 2-1 tap, men til tider storspilte de, og kunne fort ha endt opp i finalen hadde de fått trent godt sammens før NM. Kasper har 1 år igjen som U15 spiller i sanden, og er meget motivert for videre satsning også neste år.

Agnes Garder (2002) fra Halden, (skjeberg vbk) spilte sammens med en makker fra Førde VBK, og jentene fikk en flott 20.plass, de også hadde ikke spilt sammens med hverandre før NM, og ble litt stang ut, men storspilte til tider, de fikk tilslutt en 22.palss av 35 lag

Kirstine Garder (1999) (Skjeberg VBK), Tokk sølv i U19 NM sammens med makker Emilie Olimstad fra Dristug, det ble ett knepent 2-1 tap i finalen mot 2 eldre jenter. hvor de hadde 2 matchballer som de selv kunne avgjøre til sin fordel i 3. sett, de fikk ikke helt til godspillet slik vi har sett mye før, men viste hvorfor de er norges førstelag på U18 landslaget, i finalen ble de slått av U20 landslaget. Kirstine og Emilie, har også vunnet 1 NorgesTour i senior som ble holdt i Bø tidligere i sommer, der lekte de seg hele veien til finalen, hvor de vant klart 2-0
De har også spilt EM i Riga, rett etter NM, der gikk de videre ut av puljespillet, men tapte i 16.delsfinalen etter årsværste. De kan trøste seg med at de slo svergie som tilslutt fikk 4.plass i EM.

Henrik Holth og Lars Garder har deltat i norges tour uten de store resultatene.