Herrelaget

Selv om storspillere som Trygve Lorentzen og Ole M. Holth tar pause fra volleyballen pga skader denne sesongen, ser det ut som herrelaget er bedre rustet enn på mange år, inn kommer kjempen fra Sarpsborg VBK, Bernt Sondre Sørlie (196cm), han er venstre hendt og er best på diagonal, men kan også brukes som midtspiller eller kant. Bernt er en meget habil angrepspiller, og er meget lik fjorårets beste spiller, Aleksander Ness ved nettet.

Emil Talberg vender også hjem etter ferdig skolegang i Bodø, han virker å være i bra form, og ser ut til å bli midtspiller sammens med Kristian Ørstad, men har også erfaring som diagonal, skulle Michael Johnsen eller Bernt være ute.

Første rankingturnering går av stabelen i askim i september, med seier der så kvalifiserer vi oss til NM, noe som er en av 2 store mål denne sesongen. Det andre målet er å fortsette å være ubeseiret i serien, slik vi har hvert de 3 siste sesongene.