Feirer seriemesterskapet og 30 seire på rad!

Halden Volleyballklubbs herrelag i 2.divisjon avd. øst sikret i helgen seriemesterskapet med 2 nye seire og har nå vunnet 30 (!) seriekamper på rad de siste 3 årene. HVBK startet endelig med fullt førstelag og hadde forventninger om å vinne begge kampene. Det startet derimot litt tungt i første sett mot Oldenborg, et ungt lag med høyt tempo i spillet sitt. HVBK lå lenge bak, men halte i land settseieren helt på slutten med sifrene 25-22, mye takket være høyt press i serve. De to neste settene ledet HVBK stort sett hele veien til komfortable 25-18. En oppskriftsmessig 3-0 seier.

I neste kamp møtte HVBK erkerival Rjukan. Rjukan overrasket med en del nye spillere og HVBK ble nok tatt litt på sengen og tok kanskje litt for lett på oppgaven i et første sett hvor det meste gikk Rjukans vei. De tre neste settene hevet HVBK seg stadig mer, særlig forsvaret ble betraktelig bedre. Da ble det vanskelig for Rjukan og HVBK dro hjem en solid 3-1 seier til stor jubel fra gutta som aldri blir lei av å vinne!

HVBK_H1_seriemester
God stemning i garderoben etter kampene!

Selv om laget nå ligger an til å kunne få spille kvalik til førstedivisjon er dette ikke et tema på grunn av den pressede økonomien i klubben etter underslag av tidligere kasserer.

 

H1 stilte med følgende lag:

Opplegger og spillende trener: Espen Hystad
Kant: Andreas Tjernes
Kant: Aleksander Ness
Kant: Ole Michael Holth
Diagonal: Michael Johnsen
Midt: Kristian Ørstad
Midt: Trygve Lorentzen
Libero: Cato Johansen