Senior lagene i aksjon 1 & 2. nov.


 

Halden volleyball herrer H1 vant dobbeltkamp lørdag i 2. div.

Under lørdagens kamper i Nydalen var det duket for storspill mot Rjukan og Koll 2. Herrene stilte med 7 mann. Første motstander var Rjukan og det ble en triller. Første sett gikk til Halden H1, mens andre sett dro Rjukan i land. Haldens vinnersugene karer mannet seg opp i tredje sett og hadde et godt samspill. God innsats av Alexander Ness som hamret inn fra kant.  Det ble nå vinn eller forsvinn for Rjukan og de tok knepent 4. sett. Siste og avgjørende sett gikk da i favør Halden H1, der Rjukan ble psyket ut av en meget sterk serverekke av Andreas Tjernes.

Etter en lang og hard kamp fikk ikke herrene lange pausen etter første kamp, og 20 minutter senere sto Koll 2 klare. De startet tight og samspilte, men klarte aldri å matche Herrene fra Halden H1. Mottakene i andre kamp satt meget godt, der Ole Michael Holth var i siget, og gjorde jobben for Espen Hystad (legger) til en drøm. Kampen endte til slutt med 3 – 1 seier noe som gjør Halden H1 til ubeseiret i serien de siste 2 årene. Ny hjemmekamp er 22. november i Remmenhallen, der det oppfordres til å ta turen for å se god volleyball.

Spillere:

–          Espen Hystad (legger)

–          Ole Michael Holth (midt)

–          Trygve Lorentzen (midt)

–          Andreas Tjernes (kant)

–          Alexander Ness (kant)

–          Michael Johnsen (diagonal)

–          Sondre Aabø (libro)

10749452_10154871238250201_129552655_n

 


 

Knepent dobbelt tap for Halden VBK 2 i Ås

Med ett litt små redusert H2 lag, så var det ung guttene som sto for det meste i Ås

H2 spilte sine første kamper for sesongen søndag, 2. nov. I første kamp så skulle H2 møte Sarpsborg som er en av favorittene til å kjempe om opprykk til 2.div. Halden kjempet tappert og det ble knepent 3-0 tap (25-16, 25-23 og 29-27)  mot ett formsterkt Sarpsbrog lag.

Vi havnet litt bakpå, og ble litt for passive i starten, ett par justeringer av lagleder Bjørn Helge Sivertsen så satt forsvaret bedre og vi var på høyde med sarpingene igjen.

I andre kamp så møtte vi Polonia som er serie favoritter, der og var det veldig bra spill fra ung guttene Sigurd Tjernes, og Petter Mjølnerød, men Polonia var meget godt samspilte og klarte så vidt å dra i land seieren 3-0 med sett sifrene 25- 13, 25-23, 25-23.

Alt i alt så er vi misfornøyd med at vi ikke klarte å ta noen sett, men vi viser at vi er på høyde med de beste lagene i 3.div, samtidig som ung guttene Petter Mjølnerød og Sigurd Tjernes stor spilte, og hamret inn ene ballen etter den andre, det er godt å se at fremtiden er i anmarsj

Spillere;

  • Bjørn Helge Sivertsen (opplegger/lagleder)
  • Petter Mjølnerød (Diagonal)
  • Sigurd Tjernes (midt)
  • Christofer Phan (midt)
  • Trygve Lorentzen (kant)
  • Ole Holth (kant)

 


 

Tung start for Halden VBK damer

 

Det ble en tung start for damene på hjemmebane mot Bislet Volley, og Koll 3.

I første kamp så ble det tap mot Bislet 1-3 (25-23, 16-25, 13-25, 20-25).

Senere på dagen ble det tap 0-3 mot Koll 3, 10-25, 24-26, 15-25) vi håper at damene kommer sterkere tilbake.