HVBK herrer henter forsterkninger

Etter at ringreven Marius Hagberg la opp etter sist sesong, Erlend Frankrig har reist i militæret, og ett par spillere til som har tatt ett hvile år, så har talentspeider B.H.Sivertsen vært rundt i østfold for å finne noen som kan fylle disse posisjonene. og det er med glede å presentere Aleksander Ness, Espen Sørum, og Petter Mjølnerød for Halden volleyball klubb.

 

Untitled

Aleksander Ness

 

24 år gamle Ness har tidligere spilt for kolberg og har vært den store stjerna der, han er en potet i angrep og kan hoppe inn både som dia, midt og kant uten problem, Ness har en av de beste håndleddene i serien, og er meget bra teknisk i angrep, han er også en meget habil beach spiller, og kommer til å bli blant de viktigste spillerene for Halden kommende sesong…

17 år gamle Mjølnerød er en spiller vi lenge har prøvd å få tak i, og Sivertsen har endelig klart å overtale den unge spilleren til å ta en sesong for HVBK, han er ett multi talent innen ballidrett, og skal bli morro å se hva denne ungen lovende spilleren kan gjøre ut av seg i årets sesong, kommer først og fremst til å hjelpe H2, men skal ikke se bort ifra at han kan få en deby på H1 i løpet av året hvis det skulle passe seg.

Espen Sørum er en ung midtspiller, og kommer sammens med Phan, til å gi Ørstad, Lorentzen kamp om plass på H1, altså en meget viktig spiller som ble hentet inn av B.H.Sivertsen

Målet for herrer 1 denne sesongen er å kjempe i teten og evt kvalifisere oss til opprykk til 1.div, men slik økonomien er idag så blir det nok ikke noe spill i 1.div i årene som kommer, men mye kan skje frem til den tid.

for H2 er det å få utviklet de yngre spillerene, samt at de som ikke har så mye spilletid på h1 skal få kamp trening, målet er å holde seg på øvre halvdel i 3.div.