Dobbelkamper H1, 14. desember 2013

Inter – Halden H1 : 0 – 3
Kolberg – Halden H1 : 0 – 3

Hvbk H1 spilte 2 kamper i helgen som var! Første kamp var mot Inter, laget vårt manglet en del spillere. Kanskje den viktigste spilleren i legger, Espen Hystad, som var ute med skade. Vi valgte å bruke Michael Johnsen som legger, noe som fungerte bra! Vi stilte med kun 6 spillere.

Første sett var meget jevnt opp til 10 poeng, grunnet litt startproblemer. Ting begynte å sette seg og laget viste frem sin beste side med meget bra serve, mottak og bra trykk i angrep. Inter var aldri en trussel, noe kampresultatet til slutt viste 3-0 i favør Halden.

Kamp nr 2 mot Kolberg ble som i første kamp lett match! Gutta viste til tider storspill med Marius Hagberg som midt med noen fantastiske blokker, Kristian Ørstad med meget godt trykk i angrep, sammen med Andreas Tjernes som tryggheten selv på kant. Sondre L. Aabø spilte sin første kamp i år på H1 og gjennomførte med stil. Sist, men ikke minst, har Lars Petter Olafsrud på diagonalplassen i dag kanskje utmerket seg mest med en fantastisk rekkevidde. Slår over blokka gang på gang – dette er en ung gutt med stort potensiale.

Alt i alt var det en meget munter gjeng på seks som dro hjem til Halden med det bredeste gliset.

Da H1 ikke klarer å stille bilder fra turneringen, tar vi med et bildesnitt av Michael på “beachen”.

Michael_at_the_beach

Tagged with: , , ,