Dobbelkamp HaldenVBK Herre 2 – 17. nov 2013

Søndag 17.november kl skulle åtte lovende H2 spillere til Oslo for å kjempe for Haldens ære. Sondre ble stresset når Erlend og Finn ikke var på Elkjøp som avtalt, men heldigvis kom trøtt i tryne 1 & 2 like etter.

1441354_10151717900655544_957264639_n

I Oslo ventet Tyrefjord som motstander i første kamp. Et ungt lag med potensiale. Ukens trening hadde gjort underverker for legger og slagstyrken. Utenom egne små feil, så feide vi Tyrifjord av banen og vant greit 3-0.

I andre kamp møtte vi igjen gamle helter fra KFUM. De hadde meldt overgang til Oslo Volley og alderen/rutinen var *3 i forhold til Tyrifjord. Kampen ble mye jevnere, men følte hele tiden ok kontroll. Svært god servilt og hamring fra Finn satte standarden i kampen. Et knepent tap i 3.sett, men i 4.sett satt blokk og angrep. Stjerna og LP slo inn det ene kantlegget etter det andre. Solid 3-1 seier og vi ligger nå flott på 2.plass i serien.

Disse spilte: Marius Laksholm, Finn Vole, Anders Strand, Erlend Frankrig, Bjørn Helge Sivertsen, Sondre Aabø, Christoffer Phan, Lars Petter Olafsrud

Tagged with: , ,